contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

373 Overtoom
Amsterdam-West, NH, 1054 JN

+31 20 681 5792

De Oost Bespoke Tailoring is an Amsterdam based tailoring house with a contemporary sense of style & personal attention. We design and tailor suits, shirts, jackets, trousers, skirts and coats for ladies & gentlemen. 

 

 

Sports Jacket Yellow Checks

Het maken van persoonlijke jasjes blijft voor ons een plezier en uitdaging. Deze keer een 1-knoops jasje vervaardigd op basis van een full-canvas constructie. Zo draagt het jasje heerlijk licht en soepel, wel zo comfortabel voor wie veel over de wereld reist.   

De combinatie van de constructie en de soort stof zorgt er tevens voor dat kreuken tot een minimum wordt beperkt. Hangt u het jasje een nacht op de hanger dan is het de volgende dag weer als net van de stomerij gekomen. De stof die is gebruikt komt uit de Peacock collectie van Holland & Sherry ( Silver Gray Glen Block Plaid 1 3/8 x 2 inch). Afgezien van het patroon dat gebaseerd is op puur de maten van de klant is het altijd de uitdaging om esthetische aspecten tot in detail te laten werken. Zo stuur je een subtiele boodschap uit en heb je een kledingstuk dat meer impact maakt. Why settle for less? In dit project hebben we de gele kleur van de ruit als richting gebruikt en dit terug laten komen in ambachtelijke details.