Flannel / Tweed / British Wool Pakken Aanbieding M/VWerk Pak Aanbieding Met Extra Broek -
- Winter Madness - Laat 2 pakken maken voor de prijs van 1499 

Special Offers

Wilt u een (maat)pak, kostuum, colbert, overhemd, broek of andere kleding laten maken?
Dan vindt u hier onze aanbiedingen om voordelig kennis te maken.

Flannel Tweed Pakken.jpg

Flannel / Tweed / British Wool Pakken Aanbieding M/V

3-Delig bespoke flannel/ tweed pak voor €1200.- ipv €1600.-

Onderstaand kostuums die gebruik makend van deze aanbieding zijn gemaakt. Uitermate geschikt voor een bijzonder pak voor het werk of uw bruiloft met een vintage of bohemian karakter. Tip: gebruik voor uw vest een andere stof.


Werk Pak Aanbieding Met Extra Broek

Bespoke maatpak met extra broek voor €799.- ipv €1200.-

Onderstaande klassiek moderne pakken die gebruik makend van deze aanbieding zijn gemaakt. Uitermate geschikt voor het vervangen van uw bestaande basis pakken om de komende jaren goed gekleed op het werk of gelegenheden te verschijnen. 


Winter Madness Laat 2 pakken maken voor de prijs van 1

Twee bespoke maatpakken voor €1499.- ipv €3000.-

Onderstaand 2 pakken die gebruik makend van deze aanbieding zijn gemaakt. Uitermate geschikt voor de dagelijkse werkpakken gemaakt in Engelse stoffen.

Bezoek ons voor de echte look en feel .
Een collectie van klassieke super 120's kostuum stoffen van de fijnste Australische merino wol. De Chelsea stoffen van Huddersfield Worsteds hebben een gewicht van 9oz / 280 gram waardoor ze geschikt zijn om in alle seizoenen gedragen te worden. Als toevoeging op klassieke designs, visgraat - birdseye - sharkskin - plain weave, zijn er nieuwe ontwerpen toegevoegd met meer expressieve designs en kleuren. Deze stoffen hebben een luxe draag comfort en uitstraling en combineren dit met een duurzame kwaliteit. Kortom een ideale stof om een pak te laten maken dat mooi en comfortabel zit.