De Oost Bespoke Tailoring is een Nederlands kleermakers atelier met een hedendaags gevoel voor stijl en persoonlijke aandacht. Wij maken en ontwerpen kleding voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Puur bespoke maatwerk voor zowel dames als heren. Wij maken en ontwerpen bespoke (trouw) pakken, jacquetten, smokings, colberts, broeken, vesten/gilets, jassen, rokken, overhemden en meer.

Wij helpen u graag met onze kennis en kunde om oplossingen en ideeën aan te reiken die u inspireren en helpen bewust keuzes te maken. Dit zodat u een kledingstuk laat maken waardoor u zich goed voelt en dit uitstraalt. En dat is zeer persoonlijk.

De Oost gelooft dat stijl veel meer is dan een bepaald voorkomen. Het is wat ons betreft de kunde om een verhaal en boodschap over te kunnen dragen door jezelf met kleding uit te drukken. ‘Moeilijk uit te leggen maar makkelijk te herkennen’

We krijgen altijd veel vragen over hoe we bij De Oost Bespoke Tailoring werken. En dan in het bijzonder hoe dit je pakken, kostuums, overhemden, gelegenheidskleding verder kan verbeteren. Het begint met een stukje bewustzijn mijn inziens. Ons motto is dan ook 'Bewust gekleed'.

De correct geklede dames en heren weten hoe hun kleding aansluit bij de gelegenheid en onderling te combineren zijn. Dit op een wijze die authentiek en natuurlijk overkomt en van waarde is voor zich en de maatschappij.

De Oost Bespoke Tailoring heeft de kennis en kunde om u te helpen zich correct te kleden. Dit volgens het klassieke ambacht en etiquette die overigens niks bepalen maar wel richting geven. De kleding hoort niet op te vallen maar te zorgen dat u in de aandacht staat zoals u dat wenst.

Met vriendelijke groet,

Jean-Paul Samson (eigenaar)
T: 020-6815792
samson@deoost.nl

OPENINGSTIJDEN OP BASIS VAN AFSPRAAK
Maandag: alleen op verzoek
Dinsdag: 10:30–20:00
Woensdag: 10:30-20:00
Donderdag: 10:30–19:00
Vrijdag: 10:30-19:00
Zaterdag: 09:30–18:00
Zondag: alleen op verzoek

ADRES
Overtoom 373 - Atelier:  Lees de historie achter ons pand
1054 JN Amsterdam - The Netherlands
T. 0031-(0)20-6815792
Wwww.deoost.nl
E. deoost@deoost.nl
KVK: 34365136
IBAN: NL34INGB0005136431

Nog niet zeker wat u wilt laten maken? Dan kunt u een oriëntatie afspraak inplannen om uw wensen verder te bespreken en te ontdekken of wij uw partner zijn.
Het maken van een bespoke pak en/of hemd duurt 4/5 weken en dit geldt ook voor andere kledingstukken. Snellere maak- en levertijden zijn mogelijk op verzoek.
De Oost Bespoke Tailoring biedt tevens een stomerij en vermaak-/ verstel service aan. Ook wanneer u uw kleding niet door ons heeft laten maken helpen wij u hier graag mee.  
Prijslijst verstelwerk en stomerij.

Wij spreken zowel Nederlands als Engels.

Jean-Paul Samson Owner - I do everything what needs to be done.  Samson@deoost.nl

Jean-Paul Samson
Owner - I do everything what needs to be done.
Samson@deoost.nl

Amy Mars Couturier - Tailor - Stylist Amy@deoost.nl

Amy Mars
Couturier - Tailor - Stylist
Amy@deoost.nl