contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

373 Overtoom
Amsterdam-West, NH, 1054 JN

+31 20 681 5792

De Oost Bespoke Tailoring is an Amsterdam based tailoring house with a contemporary sense of style & personal attention. We design and tailor suits, shirts, jackets, trousers, skirts and coats for ladies & gentlemen. 

 

 

Biker Jacket made from Heavy Weight Wool

Het bieden van een stijlvolle oplossing voor een praktische behoefte is een van de leukste aspecten van het klassieke kleermakersvak. In dit geval een klant die een apart en sportief jasje wou laten ontwerpen en maken. De uitdaging hier was het feit dat dit jasje behalve stijlvol ook rekening moest houden met de temperatuurwisseling die een zomer avond met zich meebrengt. U kent het wel, begin van de avond lekker warm en naar mate de avond vordert daalt de temperatuur. Dan op de fiets en zie daar een pijnlijke keel de volgende dag. Dit is opgelost met een bijzondere sluiting zodat de keel lekker warm blijft wanneer u weer naar huis afzakt.