contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

373 Overtoom
Amsterdam-West, NH, 1054 JN

+31 20 681 5792

De Oost Bespoke Tailoring is an Amsterdam based tailoring house with a contemporary sense of style & personal attention. We design and tailor suits, shirts, jackets, trousers, skirts and coats for ladies & gentlemen. 

 

 

Blog - Tips - Tricks De Oost Bespoke Tailoring - Maatpakken heren dames

Blog De Oost Bespoke Tailoring Bespoke Suit shirts dress style tricks inspiration for men women. Maatpakken Kostuums Kleermaker Engels Italiaans Handgemaakt Heren Dames 

Goed voorbeeld doet volgen: Illustrator Laurence Fellows

Jean-Paul Samson

Als kleermaker kan je proberen het wiel opnieuw uit te vinden, maar een blik achterom naar het verleden is vaak voldoende. Een groot inspirator voor de man die zich weet te kleden of dit wil leren is altijd illustrator Laurence Fellows geweest.

Hierbij enkele van zijn illustraties. Kijk eens naar het kleurgebruik en hoe dit per kledingstuk op elkaar is afgestemd rekening houdend met de kenmerken qua huid en haar. Inderdaad. Men wist zich vroeger beter te kleden. Dat is een feit.

download (4).jpg
download (5).jpg
download (7).jpg
download (6).jpg