Stoffen voor Maatpakken, Trouwpakken & Maathemden

De Oost Bespoke Tailoring biedt een zeer ruime collectie van stoffen aan voor het laten maken van een maatpak, trouwpak of maathemd. Zo kunt u altijd de juiste stof vinden in de zin van kleur, patroon, kwaliteit en soort. Om een variatie aan opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn werken we samen met vele weverijen. Zie onderstaand een overzicht. Uiteraard kunt u alle stoffen vrijblijvend komen bekijken in ons atelier te Amsterdam.
 


Het bezoeken van een bespoke kleermaker en het laten maken van een pak is een persoonlijke ervaring an sich. In deze video leg ik je stap voor stap uit hoe dat in zijn werk gaat. Dit aan de hand van een 3-delig pak dat ik voor me zelf laat maken vertel ik je mijn persoonlijke verhaal en waarom ik bepaalde keuzes maak. Zo krijg je een goede indruk van hoe we jouw verhaal kunnen vertalen naar een goed passend en gemaakt kledingstuk waardoor jij je goed voelt en dit uitstraalt.


Overhemd & Shirt stoffen