Masterclass Suitpsychology

Foto Michel Pet.jpg

Masterclass Suitpsychology 
Wat maakt de man in pak zo intrigerend? Waarom dragen alle wereldleiders altijd een pak en waarom is Peaky Blinders zo populair? De masterclass Suitpsychology neemt je mee in de wetenschap achter het pak en de toegevoegde waarde van het dragen ervan. Wil jij je bewuster kleden, jouw personal branding vergroten of wil jij met jouw organisatie een bepaalde uitstraling creëren? In deze masterclass ontvang jij handige tips om jouw impact op je omgeving te optimaliseren door een slimme manier van kleden. 

De spreker: Michel Pet
"Oscar Wilde meets barbershop", zo omschreef Trouw Magazine hem. Michel Pet is designer, jurist en stijl aficionado. Zijn persoonlijke missie is om wat meer stijl terug te brengen in het straatbeeld. Vanuit een wetenschappelijke visie biedt hij inzicht in de meerwaarde van het dragen van formele kleding. Hij ziet zichzelf als een "Dutch dandy". Iemand met een heel eigen stijl, maar met een nuchtere kijk op de wereld. Hij vindt het belangrijk dat iedereen zijn eigen stijl ontdekt, die past bij zijn persoonlijkheid en hoe hij op anderen wil overkomen. "Een eerste indruk maak je maar één keer, maar wel heel vaak. Wees je daarom bewust van wat je wilt uitstralen met je kleding."

 Voor wie is de masterclass onder andere?
- Als je bewust met je kleding om wilt gaan
- Als je nieuwsgierig bent hoe je jouw 1e indruk kan gebruiken om jezelf te branden
- Als je binnenkort een sollicitatiegesprek hebt
- Als je introvert bent, maar toch wilt dat mensen jou opmerken
- Als je een functie op hoger niveau ambieert
- Als je organisatie betere verkoopcijfers nodig heeft
- Als je organisatie een nieuwe uitstraling nodig heeft 

Vanaf januari 2019 gaan wij van start met de masterclass. De eerste masterclass vindt plaats op donderdagavond 24 januari 2019 om 19:00 uur. Het tarief voor de masterclass bedraagt 99 euro p.p.

 Wil jij je aanmelden voor de masterclass, stuur dan een e-mail naar deoost@deoost.nl of bel. 020-6815792.

Suitpsychology.jpg