De Oost Bespoke Tailoring is een ambachtelijke kleermakerij met een modern gevoel voor stijl. De Oost maakt en ontwerpt maatkleding voor dames, heren en bedrijven in eigen atelier. De kleding is puur op het lichaam van de klant gemaakt volgens het traditionele ambacht. Dit gemaakt in de materialen die u wenst volgens de specificaties die u wenst. Dit zodat u een kledingstuk draagt waardoor u zich goed voelt en dit uitstraalt. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en helpen u graag met advies en inspiratie. 

Werkwijze in het kort: 
Wilt u een (trouw) pak, overhemd of anders laten vervaardigen dan gaan we als volgt te werk.
1. Afspraak: Dit is het Bespoke gedeelte en hier achterhalen we uw wensen en leggen onze kennis en ervaring op tafel om u te inspireren en te informeren. Dit zodat het helder is wat u wenst en wat u van ons kan en mag verwachten. Gouden tip: maak een mood-board en neem een bestaand pak mee. 
2. Materiaal: Daarna gaan we stoffen selecteren die u mooi vind maar die ook de performance bieden waar naar u opzoek bent. De Oost biedt een extreem ruim aanbod van stoffen, u kunt ook uw eigen stoffen aanleveren. Juist deze tijd biedt vele mogelijkheden om look en stijl nog persoonlijker te maken.
3. Model: Voorts ontwerpen we een model voor u dat er voor zorgt dat u die zaken accentueert of camoufleert zoals u dat wenst. Dit kan in elke gewenste stijl en model.
4. Meten: Is alles helder dan gaan we de blauwdruk van uw kleding maken en dat is het patroon. U wordt dan ook met het meetlint opgemeten waarbij niet alleen uw maten aan bod komen maar ook uw modus-operandi oftewel uw gevoelsmaten. Wat wij ruim vinden dat kunt u strak vinden e.t.c.
5. Passen en Vermaken: na 4/5 weken is uw kleding klaar voor het door passen. U trekt het kledingstuk aan en we lopen dit punt voor punt weer door qua maten, afwerking en pasvorm. Dit wordt dan in eigen huis verder vermaakt en is met enkele dagen klaar. De aanpassingen houden wij bij zodat uw maten up-to-date zijn.  Daarna weer voor de spiegel en indien nodig wordt er verder vermaakt. U kunt ook de kleding eerst in dragen en op een later moment weer terug komen voor het aanpassen.

Besluit u weer een nieuw pak, hemd of ander kledingstuk te laten maken dat neemt u uw vorige bestelling mee voor een 'Midlife Refresh'. Een kosteloze APK waarbij we gebruiksschade en -slijtage kosteloos herstellen.