Maatpak / Trouwpak (Zomer) Stof: Gostwyck Lightweight - Holland & Sherry

Gostwyck Lightweight - Holland & Sherry kostuumstof


De kwaliteit van Gostwyck merino vezels is het resultaat van meer dan 180 jaar van deskundige selectie van merinoschapen die fijnere, zachtere en wittere wol produceren.

Tegenwoordig produceren de producenten van Gostwyck wol merino die fijner is dan de meeste kasjmier en wetenschappelijk is getest als de meest comfortabele natuurlijke vezel.

Behandeling van dieren: Met een drie dagen durend roterend beweidingssysteem wordt dierenstress geëlimineerd en het gebruik van agressieve chemicaliën geminimaliseerd. De weiden groeien natuurlijk om hoogwaardige voeding te maximaliseren en schapen blijven gezond en goed gevoed, en blijven vrij van parasitaire invasies.

Milieu duurzaamheid: Grote veranderingen in de beweidingspraktijken hebben geleid tot een gestage toename van de duurzaamheid van bodemgezondheid, grasland en waterkwaliteit. Het milieu en de ecologie profiteren enorm van deze state-of-the-art beweidingssystemen.

Comfortabel en kriebelvrij: Om ervoor te zorgen dat alle kledingstukken gemaakt van Gostwyck merino kriebelvrij zijn, wordt elke vacht getest met behulp van een LaserScan-systeem om de vezeldiameter te bepalen, voordat het traditionele sorteerproces bij het scheren begint.

Duurzame merino productie:
Een gebalanceerde ecologie en een gezond milieu zijn jarenlang bereikt. Zorgvuldig en geduldig beheer heeft de Gostwyck-boerderij in staat gesteld duurzame beweidingspraktijken te implementeren die het milieu ten goede komen, het ecosysteem verbeteren en de best mogelijke voeding bieden voor het welzijn en de gezondheid van de Gostwyck-schapen .

Deze collectie is volledig gecertificeerd volgens de Responsible Wool Standard (RWS). Producten gecertificeerd volgens de Responsible Wool Standard bevatten wolvezels van boerderijen die onafhankelijk zijn gecertificeerd voor dierenwelzijn en landbeheers eisen. Terwijl de industrie evolueert, streeft Holland & Sherry naar consequente nauwkeurigheid met onze kwaliteitscontrole, zodat onze producten authentiek zijn en van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.