Maatpak / Trouwpak (Zomer) Stof: Royal Mile 1976 - Holland & Sherry

Royal Mile 1976 - Holland & Sherry kostuumstof


De "Royal Mile" bevindt zich in het hart van de historische hoofdstad van Schotland, Edinburgh, en is de naam van onze collectie luxueuze Super 140's kostuumstoffen.

Dit is een van de oudste en meest beroemde straten van Schotland en verbindt het Edinburgh Castle met het Koninklijk Paleis van Holyroodhouse. De naam suggereert dat de afstand tussen de twee gebouwen één mijl is, maar dit verwijst naar een Schotse mijl, die gelijk is aan 1.976 yards (1.807 m), in plaats van een Engelse mijl die gelijk is aan 1.760 yards (1.609 m). In lijn met de traditie bevat de collectie een reeks klassieke weefsels: visgraat, sharkskin, micro patronen, glen ruiten, krijtstrepen en effen stoffen.

Aangeboden in klassieke kostuumkleuren zoals grijs, blauw en bruin, is dit het perfecte seizoenskostuum voor de onderscheidende persoon. Onze hoogwaardige collectie Super 140's merino wollen kostuums is terecht De "Royal Mile" bevindt zich in het hart van de historische hoofdstad van Schotland, Edinburgh, en is de naam van onze collectie luxueuze Super 140's kostuumstoffen.

Dit is een van de oudste en meest beroemde straten van Schotland en verbindt het Edinburgh Castle met het Koninklijk Paleis van Holyroodhouse. De naam suggereert dat de afstand tussen de twee gebouwen één mijl is, maar dit verwijst naar een Schotse mijl, die gelijk is aan 1.976 yards (1.807 m), in plaats van een Engelse mijl die gelijk is aan 1.760 yards (1.609 m).

In lijn met de traditie bevat de collectie een reeks klassieke weefsels: visgraat, sharkskin, micro patronen, glen ruiten, krijtstrepen en effen stoffen. Aangeboden in klassieke kostuumkleuren zoals grijs, blauw en bruin, is dit het perfecte seizoenskostuum voor de onderscheidende persoon. Onze hoogwaardige collectie Super 140's merino wollen kostuums is terecht vernoemd naar de prestigieuze naam "Royal Mile 1976" vernoemd naar de prestigieuze naam "Royal Mile 1976"